Jogi nyilatkozat

Az Ön által látogatott honlap üzemeltetője a P73 Ingatlan Project Kft. (székhely: 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 10. fszt.).
A honlappal kapcsolatos alapvető szabályokat az alábbiakban rögzítjük:

A http://praterpark.hu honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

A http://praterpark.hu honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap és az azokon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a  P73 Ingatlan Project Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A http://praterpark.hu  honlapon vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlapon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért a P73 Ingatlan Project Kft. felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a honlapok használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

A P73 Ingatlan Project Kft. tájékoztatja a honlap látogatóit, hogy a P73 Ingatlan Project Kft. a honlap üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. A P73 Ingatlan Project Kft. kizárólag a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. Adatai megadásával Ön, mint a honlap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait a P73 Ingatlan Project Kft. nyilvántartsa és kezelje. Részletes szabályokat a honlapunkon található „Adatkezelési Tájékoztatóban” találhat.

A P73 Ingatlan Project Kft. az ügyfelei és a honlapot látogatók személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt bizalmasan kezel.

A honlappal kapcsolatos észrevételeit az ertekesites@praterpark.hu e-mail címre küldheti.