Minden séta távolságban,
a Corvin negyedben

Jelmagyarázat:

Értékesítési iroda

Projekt helyszíne

Corvin sétány

Kiváló tömegközlekedési kapcsolatot biztosít:

3-as metró, amelynek a Klinikák megállója 8-10 perces sétával elérhető.

3-4 perces séta távolságra található a Baross utcán közlekedő 9-es busz, amely 6-8 percenként indulva a Kálvin tér – Deák Ferenc tér – Nyugati tér – Margit híd útvonalon halad át a pesti belvároson.

Szintén a Baross utcán közlekedik 83-as trolibusz, amely időszaktól függően 4-7 percenként indulva a Kálvin téren át a Fővám térig közlekedik.

A Nagykörúton közlekedő 4-6-os villamos 10 perc sétával érhető el.

A Práter Park környezetében minden elérhető, ami csak egy modern nagyvárosban elképzelhető, köszönhetően a Plázának és a Corvin Sétánynak, melyek Budapest megújuló városrészének a szimbólumai.

A Corvin-negyed megépülése és a kerület térfigyelő kamerákkal történő felszerelése teljesen megváltoztatta a 8. kerület megítélését. A Corvin Sétányon haladva egy lenyűgöző nagyvárosi promenádon érezzük magunkat, míg a sétány végétől a kiszélesített Práter utcán juthatunk el a társasházig, miközben térfigyelő kamerák vigyázzák lépteinket.

A Corvin Plázában a bevásárlóközpontokban megszokott modern kereskedelmi, vendéglátó és szolgáltató funkciók érhetőek el, mint például élelmiszer boltok, divatáru üzletek, bankfiókok, gyógyszertár, posta.

A Corvin Sétány éttermei, kávézói, cukrászdái hangulatos teraszokkal várják vendégeiket.

A gyors bevásárlás elintézhető a Práter Park társasháztól 3 perc sétára található SPAR élelmiszerboltban is.

A Corvin Sétányon egészséges élelmiszereket árusító csemege üzlet, mindig friss gyümölcsöket kínáló zöldséges csalogatja a vásárlókat.

Budapest legnagyobb fitness klubja, a Life1 Corvin Wellness Fitness Központ is a Corvin Sétányon található, amely különböző edzésekkel, uszodával, szauna világgal várja a mozgásra, kikapcsolódásra vágyókat.

A minőségi kikapcsolódást a Corvin Sétány folyamatos rendezvényei, a Duma Színház és a Corvin Mozi teszi teljessé.

A zöldbe vágyók a társasházzal szemben kis parkot és játszóteret találnak, rövid sétával pedig eljuthatnak a legendás Fűvészkertbe vagy az Orczy-parkba, ahol akár a Magyar Természettudományi Múzeumot is meglátogathatják.