Lakások

A Práter Park 9 szintes, 8 emeletes, liftes modern épület. Építészünk a hatékony, élhető lakás alaprajzok mellett hangsúlyt fektetett a homlokzat kialakítására, illetve a lobby nagyvonalú, elegáns megjelenésére.
A társasházban 89 darab lakás található.
Vásárlóink sokféle lakástípus közül választhatnak, az egy szobás stúdiótól a nagy teraszos penthouse lakásokig. Szinte minden lakáshoz erkély tartozik, első emeletieket pedig saját kertrész teszi értékesebbé.
A teremgarázs szinten tárolók és kocsibeállók kerülnek kialakításra.
A lakások tervezésénél fő szempont volt a fiatalos, modern, világos belső tér megvalósítása. Az óriási nyílászárók, modern anyagok, üveg korlátok is mind ezt a célt szolgálják. Leendő vásárlóink minőségi belső anyagok, burkolatok, szaniterek közül választhatnak.
Nagy hangsúlyt fektettünk az energia hatékonyságra, ezért a ház a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szigetelést kapja mind a nyílászárók, mind a falazatok tekintetében.

Lakásainkat elsősorban önálló otthonba költöző fiataloknak, főiskolásoknak, egyetemistáknak ajánljuk. Kiváló lehetőség befektetőknek is, mivel a környező egyetemeken tanuló diákok, szomszédos irodaházakban dolgozó fiatalok biztos, hosszú távú bérleti piacot jelentenek a lakások hasznosításához.